22/04/24

TOTEMI

94d43e327d9303539cb1e2aac7032668 XL

 

TTOTEMI – ili info stubovi su obostranog tipa. Montiraju se na prometnim mjestima sa ciljem da informišu prolaznike. Rade se od čelicne konstrukcije, profil je od aluminija ili inoxa. Displej je od lexana ili plexiglasa, ovisno od veličine. Brendira se sa pvc folijom. Najviše su zastupljeni kod opremanja benzinskih pumpi, fabrika, tržnih centara i sl.

ZASTAVE – Tehnologija digitalne sublimatik štampe na tekstilu daje mogućnost primene i najsloženijih motiva (fotografija, logotipa, grbova…). Tekstil i boje koje koristimo poticu od najpriznatijih svetskih proizvodaca i u kombinaciji sa našim iskustvom garantuju vrhunski kvalitet proizvoda. Štampani tekstil se može prati, peglati, habati i izlagati UV zracima pri čemu boje zadržavaju postojanost i intenzitet.

JARBOLI – U našoj ponudi možete pronaći jarbole izrađene od fiberglasa i čelika. Jarboli se proizvode visine 6, 8, 10, 12 metara i u boji po želji klijenta.

Karakteristike jarbola :

– Jarbol je konusnog oblika, elastičan, trpi blago savijanje zbog čega je otporan na udare vetra i ostale atmosferske uticaje.

– Sistem sa unutrašnjim mehanizmom i rotirajućom glavom omogučavaju da zastava rotira za 360 stepeni, što znatno produžava vijek trajanja zastave i samog jarbola.

– Anker stopa je izrađena po sistemu šarke zbog čega je obaranje jarbola vema jednostavno.